15/03/2023

Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε και το κάναμε!

Παραδώσαμε στο Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας του Ευαγγελισμού τον τελευταίας τεχνολογίας φορητό υπερηχοτομογράφο (portable ultrasound machine) μοντέλο VERSANA ACTIVE, του οίκου GE Healthcare.

 Με αυτήν την συσκευή τύπου laptop θα καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών  που δεν πρέπει ή δε μπορούν να μετακινηθούν για την εξέταση - ειδικά των ανοσοκατασταλμένων αιματολογικών ασθενών, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε λοιμώξεις. Πλέον, η εξέταση θα μπορεί να γίνει με ασφάλεια στο δωμάτιο νοσηλείας τους.
Στηρίζουμε τον αγώνα για την αποτελεσματική θεραπεία και την βελτίωση της ζωής των ασθενών με λευχαιμία και άλλα αιματολογικά νοσήματα, με όλες μας τις δυνάμεις!

You may also like
Related posts
 • Η Aurora εγκαινίασε τη δεύτερη στέγη φιλοξενίας στην Πάτρα για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

  Η Aurora εγκαινίασε τη δεύτερη στέγη φιλοξενίας στην Πάτρα για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • H συσκευή ELISpot Reader βρίσκεται πλέον στη διάθεση των γιατρών του νοσοκομείου και των ασθενών που βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή.

  H συσκευή ELISpot Reader βρίσκεται πλέον στη διάθεση των γιατρών του νοσοκομείου και των ασθενών που βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora και το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την αγορά ενός νέου γενετικού αναλυτή για το νοσοκομείο Ευαγγελισμός

  Το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora και το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την αγορά ενός νέου γενετικού αναλυτή για το νοσοκομείο Ευαγγελισμός

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ