15/04/2022

Η νέα χρονιά ξεκινάει! Χάρισε στους αγαπημένους σου ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δώρο και πρόσφερε έτσι σε όλους όσοι έχουν πραγματική ανάγκη.

Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δώρο για καλό σκοπό

Η νέα χρονιά ξεκινάει! Χάρισε στους αγαπημένους σου ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δώρο και πρόσφερε έτσι σε όλους όσοι έχουν πραγματική ανάγκη. Μία δημιουργία ειδικά για την Aurora από την Λιάνα Βουράκη, που τα καθαρά κέρδη από τις πωλήσεις του, θα διατεθούν στη στήριξη των ανθρώπων με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές νόσους. Στολίστε το γιορτινό τραπέζι με το ξεχωριστό αυτό σετ από 4 σουβέρ, που κοσμούνται από τον ήλιο της Aurora, επιδιώκοντας να γεμίσει τις ζωές όλων μας με φως. Κατασκευασμένα από πλέξιγκλας και τοποθετημένα σε μεταξωτή ποσέτ, μπορείτε να τα βρείτε σε 4 χρώματα: μπλε, κόκκινο ασημί και χρυσό. Αποκτήστε τα στα καταστήματα Liana Vourakis , Πινδάρου 42, Αθήνα 106 73, στο Golden Hall καθώς και στο e-shop https://lianavourakis.gr/el/product-category/filanthropika/. Θερμές ευχαριστίες στο La Redoute για τη φιλοξενία της φωτογράφισης, καθώς και στη Μαριέλ Πτερούδη για τη φωτογράφιση.

You may also like
Related posts
 • Η Aurora εγκαινίασε τη δεύτερη στέγη φιλοξενίας στην Πάτρα για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

  Η Aurora εγκαινίασε τη δεύτερη στέγη φιλοξενίας στην Πάτρα για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • H συσκευή ELISpot Reader βρίσκεται πλέον στη διάθεση των γιατρών του νοσοκομείου και των ασθενών που βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή.

  H συσκευή ELISpot Reader βρίσκεται πλέον στη διάθεση των γιατρών του νοσοκομείου και των ασθενών που βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε και το κάναμε!

  Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε και το κάναμε!

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ